WordPress website op maat

Goed zichtbaar op desktop, tablet en mobiel.

WordPress website op maat

Label79 maakt websites op maat voor het MKB, ZZP'ers en particulieren.

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS waar jij zonder technische kennis de website zelf kunt beheren. Eenvoudig kan je pagina's aanpassen of aanmaken en foto's toevoegen. Label79 bouwt WordPress websites die veilig en snel zijn.

Een mooie op maat gemaakte website kan voor je worden gerealiseerd, en dat tegen nette prijzen.

Uniek in content en de lay-out afgestemd op jouw bedrijf en huisstijl.

Met een website op maat van Label79 sta je sterker online.

Doen?

Maak een afspraak stuur een mailtje of bel gewoon: 06-27521919. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

 

Werkwijze

Kennismaken

Onder het genot van een kopje koffie/thee of telefonisch bespreken we wat uw bedrijf doet en wat uw website doelen zijn. Dit vormt de leidraad bij de start.

Ontwerp

Aan de hand van ons gesprek zal er een live concept ontwerp worden gemaakt, deze wordt vervolgens aan u voorgelegd en besproken om na goedkeuring de volgende stap te maken.

Bouw website

De website moet worden gevuld met content (foto's en teksten). De website zal altijd eerst aan u voorgelegd worden ter goedkeuring voordat deze live gaat. 

Afronding & onderhoud

Na het afronden en live zetten van de website, kan ik u bijstaan in vragen en advies. Een website leeft en heeft onderhoud en blijvende aandacht nodig. 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze websites of over onze dienstverlening? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met websites te maken heeft.

Een WordPress website op maat is een professionele website met een door jou gewenste lay-out afgestemd op jouw bedrijf en huisstijl. Alle websites die door Label79 worden ontwikkeld zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd goed wordt getoond op desktop, tablet of mobiele telefoon. 

Label79 werkt met WordPress omdat het een Content Management Systeem (CMS) is welke open source is en waarmee je op een eenvoudige manier een website en/of webshop kunt maken én zelf onderhouden. 

Voor onze klanten bouwen we alle sites in WordPress. Wil je meer weten over de mogelijkheden van WordPress of ben je niet tevreden over je eigen WordPress website, neem dan contact met ons op.

Ja, wij kunnen een eigen (aangeleverd) ontwerp uitstekend naar een website op maat ontwikkelen. We stellen altijd eerst vooraf een vrijblijvende offerte op. Het goedgekeurde ontwerp wordt vervolgens omgezet naar een template (thema) op maat. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Het ontwikkelen van een website op maat is een samenwerking tussen ons en de klant. De klant dient zelf zijn/haar wensen qua vormgeving en content (teksten en foto's) aan te leveren. Een WordPress website op maat laten maken neemt gemiddeld twee tot drie weken tijd in beslag. 

De prijs van een website op maat hangt altijd af van uw wensen en eisen qua design en functionaliteiten. Indicatief variëren onze prijzen voor websites op maat tussen de € 850 en € 2500 euro. Prijzen zijn altijd op basis van offerte.

Label79 werkt samen met professionele vormgevers die een huisstijl voor je kunnen ontwikkelen die bij jou, je bedrijf en je doelgroep past. Deze huisstijl verwerken we zo goed mogelijk in je website.

Label79 werkt met een aantal partners samen om zo gezamenlijk de klant volledig te kunnen ontzorgen. Van grafisch ontwerp, logo, huisstijlen tot en met website bouw, onderhoud en hosting. Alles is mogelijk en wij werken op een 100% persoonlijke en klantgerichte manier. 

Wilt u ook een professionele website?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Scroll naar top