Domeinnaam registeren of verhuizen?

Label79 regelt het voor je

Wat is een domeinnaam?

Domeinregistratie, een domeinnaam is je eigen, unieke adres op het internet en bestaat uit een naam (www.uwdomeinnaam.nl) plus een extensie. Bij de domeinnaam registratie kan er gekozen worden voor verschillende extensies. Een aantal van de meest voorkomende extensies zijn: .nl, .com en .net.

Wat is hosting?

Hosting is je eigen stukje internet, een stukje schijfruimte, op een krachtige server. Zo’n stukje schijfruimte met alle bijbehorende diensten en beheermogelijkheden, noemen we een hosting account/pakket. Op deze schijfruimte komt je website te staan.

E-mail accounts/mailbox(en)?

Voor e-mailaccount(s) raden we aan om dit extern af te nemen dus buiten je hostingruimte/pakket. Een goed alternatief hiervoor is Office 365 met Exchange server. Hier bij heb je altijd en overal op al je apparaten je e-mail beschikbaar.

Hostingicon

Wat kost Domeinregistratie & hosting

Label79 kan een domeinnaam voor je registeren en/of je eigen domeinnaam (en eventuele hosting) mee laten verhuizen naar onze hosting partner(s).  De hosting servers zijn geoptimaliseerd voor een snelle en veilige website. Daarbij bieden we hosting faciliteiten met eigen e-mail adressen met krachtige spamfilters. In een persoonlijk gesprek bekijken we welke oplossing geschikt is voor jouw bedrijf en situatie.

domeinregistratie

Doen?

Maak een afspraak stuur een mailtje of bel of app gewoon: 06-27521919. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

 

Scroll naar boven