Website onderhoud uitbesteden?

Geef de zorg van je WordPress website uit handen.

Waarom is WordPress Onderhoud nodig?

WordPress is Open Source software. Dat betekent dat iedereen vrij is om het te gebruiken. Regelmatig worden door WordPress updates beschikbaar gesteld. Soms zijn dit kleine updates, met bijvoorbeeld een beveiligingsupdate. Het komt echter ook voor dat een update een compleet nieuwe functionaliteit bevat. WordPress-updates moeten worden doorgevoerd. Het liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid.

Wat kan Label79 voor jou doen?

De updates kunnen door jouzelf gedaan worden. Het kan echter voorkomen dat je geen tijd, zin of ervaring hebt om dit zelf te doen of dat je geen risico wilt lopen. Het updaten van WordPress/plugins is namelijk niet altijd zonder risico’s.

Hou je website up to date

Daarnaast is WordPress onderhoud ook belangrijk om je website goed draaiende te houden. Plugins ontwikkelen zich voortdurend door en ook het thema dat je gebruikt staat meestal niet stil.

Ook de plugins die worden gebruikt in WordPress worden regelmatig voorzien van een update. Het is voor ontwikkelaars van deze plugins ook belangrijk om nieuwe functionaliteit van WordPress goed in de gaten te houden.

 

 

Bespaar tijd

Label79 biedt daarom voor jouw WordPress website een WordPress onderhoudscontract aan:

  • Wekelijkse back-up van je website
  • Controle & updates van WordPress
  • Controle & updates van (premium) thema's en plugins
  • Malware scan
  • Spambestrijding
  • Per maand opzegbaar
  • Doorvoeren van kleine content wijzigingen

Andere specifieke wensen kunnen in overleg worden bepaald. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Wat kost de WordPress onderhoudsservice?

Onze onderhoudsservice is er vanaf € 20,- ex. btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je aan je eigen bedrijf kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 3 maanden, het WordPress onderhoud is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur. Het is ook mogelijk om onderhoud op afroep af te nemen. Je betaalt dan puur voor het uitvoeren van het benodigde onderhoud, met vooraf een prijsopgave. Wel zo duidelijk.

Doen?

Maak een afspraak stuur een mailtje of bel gewoon: 06-27521919. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

 

Scroll naar top